Fotograf i Sønder Felding

Familie fotograf Sønder Felding og omegn til spændende og kreative familiefoto i 7280 området.

  • Jeg er bryllupsfotograf, konfirmationsfotograf  og laver billeder af gravide, børn, familier, babyer, grupper etc.
  • Familiefoto kan noget helt specielt med minderne fra barndommen og højtider er guld værd for os alle.
  • Jeg laver skræddersyet portrætfoto til private og erhverv i optimeret størrelse til de sociale medier og hjemmesider så hastigheden på det sociale medie er i top.
  • Jeg kan være din professionel fotograf til gruppefoto og personlige billeder af dig og din familie i eller omkring 7280 Sønder Felding.

Så står du og leder efter en fotograf i 7280 Sønder Felding eller omegn, så kontakt mig. Jeg bor i Skjern og har mange års erfaring og har været ude på mange lokationer og tage billeder. Derfor har jeg nogle gode forslag til hvor i kan få taget jeres bryllupsbilleder eller konfirmationsbilleder i 7280 Sønder Felding området.

Det kan også være at du har nogle forslag til hvor bryllupsfotograferingen eller konfirmationsfotograferingen kan foregå. Huske at det er dig det bestemmer hvor billederne skal tages, jeg kommer blot med forslag til hvor fotograferingen kunne foregå i 7280 Sønder Felding området.

Det kan også være at du står og mangler det perfekte portrætfoto af dig selv eller en i din familie. Måske skal hele familien have et familiefoto – gruppefoto.

Så der er mange fotos jeg kan hjælpe dig med.