Få printet billeder fra din mobil i topkvalitet.

At printe billeder fra din mobiltelefon kan være en udfordring. Billederne er ofte for små og af dårlig kvalitet. Lyset og ISO kvaliteten kan også være en udfordring. Men der er en løsning på dette problem. Ved at bruge et billedebehandlingsprogram kan du ændre de fleste udfordringer på et billede.

Hvorfor kan det være svært at printe det perfekte billede ud fra en mobil?

Billeder taget med en mobiltelefon er ofte af dårlig kvalitet. De er ofte for små og har en lav opløsning. Dette gør det svært at printe dem ud i en god kvalitet. Lyset og ISO kvaliteten kan også være en udfordring. Hvis billedet er taget i et dårligt lys, kan det være svært at få det til at se godt ud på papir.

Hvordan kan man ændre udfordringerne på et billede?

Ved at bruge et billedebehandlingsprogram kan man ændre de fleste udfordringer på et billede. Man kan justere lysstyrken, kontrasten og farverne på billedet. Man kan også beskære billedet, så det passer til det format, du ønsker at printe det i.

Hvad kodet det:

Det koster 250.- pr halve time at få redigeret billederne og sat billederne sammen til et kollage + evt. valgte fotoramme + foto print i valgte størrelse.

Der laves ca. 4 billeder pr. halve time.

  • 250.- pr halve time.
  • Fotoprint fra 50.-
  • Fotoramme fra 50.-

– Billederne kan du efterfølgende også downloade digitalt.