Festfotograf

Når du skal fejre større begivenheder som for eksempel et bryllup, konfirmation eller en 50-års fødselsdag, så er det rart at have minderne gemt i flotte og knivskarpe billeder, så du altid kan kigge tilbage på dem og varmes i hjertet. Book vores festfotograf til din fest nu.

Til de gode fester glemmer du hurtigt din mobiltelefon, og får måske ikke taget billeder undervejs. Men heldigvis kan vores professionelle festfotograf få taget en masse gode billeder, som fanger stemningen og glæden ved begivenheden. Og har du alligevel sat meget i værk for en fest, så snup fotografen med også.

Festfotograf til den runde fødselsdag

Skal din runde fødselsdag fejres i Midtjylland, Skjern eller Ringkøbing, og har du planlagt et brag af en fest, når nu anledningen byder sig? Så gør dig selv den tjeneste at hyre vores dygtige festfotograf, og få taget nogle fantastiske stemningsbilleder.

Så har du altid minder fra din skønne dag, som du kan se tilbage på, hver gang du får lyst. Uanset hvilket skarpt hjørne du runder, er det dejligt med en god fejring. Billederne kan du for eksempel få som en fotobog, så er de lige til at tage frem fra reolen.

Festfotograf til mærkedage

Til alle livets mærkedage holder vi gerne en fest, for at fejre begivenheden. For at forevige disse mærkedage og fester er det dejligt med flotte professionelle billeder taget af en dygtig festfotograf.

De bedste af billederne kan du fremkalde til vægophæng i en fin ramme, og alle de andre gode billeder kan du samle i en flot personlig fotobog eller et klassisk fotoalbum, som er noget så hyggelige at bladre igennem senere og mindes din gode dag.

Kender du datoen for din næste store fest, så book vores festfotograf allerede i dag, så datoen reserveres til dig.

Pris:

3995.-

Der tages portræt /gruppe billeder af hovedpersonerne.
Der tages billeder af gæsterne før spisning.
Der tages billeder at de flotte pyntede borde og omgivelser + evt. andet.
Der tages billeder at gæsterne når de sætter sig til bordet.
Der tages billeder at gæsterne når de har sat sig til bords og inden de begynder at spise.

  • Fremkaldte billeder med i prisen:
    2 stk. 30×40 cm
    4 stk 13×18 cm
– Der skal påregnes kørsel til alle foto opgaver ude af huset –