Bryllup hånd

Bryllupsfotograf

Når du står over for dit livs store bryllupsfest, så bliver du simpelthen så glad efterfølgende, hvis du fra start har booket en bryllupsfotograf til at stå for jeres bryllupsfotografering. Det vil give jer nemlig smukke billeder fra dagen og gode minder. Book os til fotografering nu.

Skal du giftes i Midtjylland, så kender vores bryllupsfotograf nogle rigtig gode fotograferingssteder uanset om det er i Ringkøbing, Skjern eller Hvidesande. Du skal nok få et smukt bryllupsfoto, som kan komme i glas og ramme. Bryllupsbilleder hænger jo som regel fremme resten af jeres liv.

Bryllupsfotografering er vigtig

Det kan godt være at onkel Simon er knalddygtig amatørfotograf, men på din bryllupsdag må du gerne benytte dig af en professionel bryllupsfotograf i stedet og lade Simon nyde jeres fest.

Med en god serie af flotte billeder, kan I lave en smuk fotobog med jeres bryllupsbilleder. Det er et fantastisk minde at have om jeres store dag.

Det er også hyggeligt for eventuelle børn at kigge i og nyde kærligheden mellem forældrene, som skinner igennem på billederne. Med billederne bliver dagen ligesom forlænget, og I bliver glade, hver gang I kigger på dem.

En god bryllupsfotograf kan noget helt særligt

Vores dygtige bryllupsfotograf kan ud over at fange ægtheden af virkeligheden også få noget helt særligt og magisk frem i billederne, både under vielsen, på fotograferingstur lige efter vielsen og til selve festen.

I vil ikke fortryde at have vores dygtige fotograf med på dagen. Så hvis I er ved at planlægge jeres bryllup, så book vores fotograf allerede nu, hvis I kender datoen for jeres fest. Så sikrer I jer, at fotografen har tid den pågældende dag.

Når fotografen er bestilt, kan I hakke den af jeres tjekliste og med ro i maven gå videre til næste punkt på jeres liste.

Pakke 1

1795.-
Der tages bryllups billeder på en udvalgt lokation hvor jeres ønsker bliver til virkelighed.

Pakke 2

2495.-
Pakke 1 +
Der tages stemnings billeder før kirken.
Der tages rørende men diskrete billeder af vielsen.
Der tages stemnings billeder efter kirken.

Pakke 3

4995.-
Pakke 1 + Pakke 2 +
Der tages billeder af gæsterne før spisning.
Der tages billeder at de flotte pyntede borde og omgivelser + evt. andet

Pakke 4

9995.-
Pakke 1 + Pakke 2 + Pakke 3 +
Der tages billeder og video af taler og festlige indslag.
Det tages billeder og video af brudevalsen og de første par danse…