Portrætfotograf

En portrætfotograf er specialiseret i at tage portrætbilleder. Det er her, du kan få taget dit nye portrætfoto, som du kan bruge i forskellige sammenhænge. Du er sikret en god oplevelse og billeder af høj kvalitet. Læs mere om mulighederne herunder.

Et portrætfoto er noget, de fleste har fået taget et par gange i livet. Der går typisk flere år mellem, hvilket svarer til, at vores udseende over disse år netop ændrer sig markant nok til, at det gamle ikke længere er repræsentativt.

Portrætfotografering efter alle kunstens regler

Portrætfotografering er en specifik genre inden for fotografering. Du har sikkert før set et portrætbillede, der så tiltalende ud, alene på grund af baggrunden.

Typisk anvendes en neutral farve som baggrund. Hvis du ønsker det, kan du også få taget dit portrætfoto udendørs, hvor det er muligt at få en flot og sløret baggrund, kaldet Bokeh, som mange bevidst går efter. Her er plads til kreativ leg for portrætfotografen – i jagten på at få taget det perfekte portrætbillede af dig.

Et portrætbillede til brug i flere forskellige sammenhænge

Når du vælger at få taget et professionelt portrætfoto, er det oplagt at anvende det i flere forskellige sammenhænge. Du kan anvende det, når du skal forny dit pas. Det kan anvendes som profilbillede på dine sociale medier eller i forbindelse med jobsøgning. Og så kan du også bruge det som gave til familie og venner.

Få taget dit portrætfoto et hvilket som helst sted i Midtjylland

Hvis du bor i området omkring Midtjylland, f.eks. Skjern, Ringkøbing, Søndervig, Nymindegab, Videbæk eller Herning, hjælper vi dig gerne til at få taget et portrætfoto.

Sammen aftaler vi, hvor det skal foregå. Og det er muligt for dig at få hjælp i området omkring hele Midtjylland. Vi kan sammen aftale at mødes et sted, der passer dig bedre, hvis du ikke bor i nærheden. Det er altså uanset, om du skulle bo i f.eks. Søndervig, Ølgod, Hvidesande, Ringkøbing, Skjern eller Tarm.

Priser fra: 500.-

Studie pakken.
500.-

Der tages billeder i studiet af 30 min. varighed.
Max. 4 personer.
Ved antal der over – Kontakt mig få et tilbud.

  • Der bliver taget så mange forskellige positioner som muligt. ca 3-4 stk.
    Der tages manege billeder i hver positioner så det rigtige billede kan vælges til print.
  • Der følger ikke print med i denne pakke. I modtager alle billeder i digital form hvor i/du så kan vælge hvilke billeder i vil have printet
  • Priser kan ses under her.

Pris:

1795.-
Der tages billeder på en udvalgt lokation hvor dine ønsker bliver til virkelighed.

  • Fremkaldte billeder med i prisen:
    1 stk. 30×40 cm.
  • Print i andre formater og stk. svarende til 1 stk. 30×40 cm er også en mulighed.
– Der skal påregnes kørsel til alle foto opgaver ude af huset –