Baby fotografering i det fri

Børnefoto

Benyt dig af muligheden for at få en af vores dygtige fotografer til at tage et skønt børnefoto af dit barn. Selvom vi i dag tager mange billeder med vores mobiltelefoner, så er det altså fedt også med professionelle billeder. Book en tid nu.

De der billeder af børnene, som er ekstra gode, de har det med at ende i fine rammer og blive hængt op på væggene. De er også perfekte som gaver til familien. Så uanset hvor I bor i Midtjylland – f.eks. Skjern, Søndervig eller Ringkøbing, så lad vores fotograf tage et flot og eventyrligt børnefoto af dit barn.

Baby fotografering i skoven

Børnefoto til ophæng

Professionelle fotografer har en helt særlig evne til at få opstillede – eller relativt opstillede – situationer til at se helt naturlige ud. Her fanges både glæde og gavtyveblik, og hvad der ellers er karakteristisk for dit barn i et og samme billede.

Derfor kan du være sikker på at få et børnefoto, der er lige til at ramme ind og hænge op. Det er også hyggeligt for børnene selv at have billederne, som de kan se tilbage på og måske selv vise til deres egne børn engang.

De flotte billeder er også gode at give i gave til jeres børns bedsteforældre, der ofte er helt pjattede med billeder af deres børnebørn.

Børnefoto som en tradition

Om I bor i Ølgod, Kibæk, Videbæk eller Tarm er det skønt med et børnefoto. Gør det eventuelt til at fast årlig tradition, så kan I også se hvor meget jeres børn har udviklet sig og vokset fra år til år.

Det er hyggeligt at have og dejligt at kunne se tilbage på, og så pynter det så fint i entréen eller i stuen. Bestil jeres tid til børnefoto hos vores dygtige fotograf allerede i dag, så I sikrer jer at få det gjort.

Priser fra: 500.-

Studie pakken.
500.-

Der tages billeder i studiet af 30 min. varighed.

 • Der bliver taget så mange forskellige positioner som muligt. ca 3-4 stk.
  Der tages manege billeder i hver positioner så det rigtige billede kan vælges til print.
 • Der følger ikke print med i denne pakke. I modtager alle billeder i digital form hvor i/du så kan vælge hvilke billeder i vil have printet
 • Priser kan ses under her.


Guld pakke
n.
1795.-

Der tages billeder på en udvalgt lokation hvor jeres ønsker bliver til virkelighed.
Der tages billeder i ca. 90 min. varighed.

 • Der er go tid til at tage billeder.
 • Ca. 8-10 forskellige positioner.
 • Fremkaldte billeder med i prisen:
  1 stk. 30×40 cm.
 • Print i andre formater og stk. svarende til 1 stk. 30×40 cm er også en mulighed.
 • Yderlige priser kan ses her.
– Der skal påregnes kørsel til alle foto opgaver ude af huset –