Familiefoto

I disse tider hvor vi knipser løs med mobilkameraer, så glemmer vi ofte muligheden for at få taget professionelle familiefotografier. Skal du og din familie i Midtjylland have taget et smukt familiefoto, så er det bare om at booke tid.

Uanset om I bor i Skjern, Ringkøbing, Videbæk eller Nørre Nebel, så er det hyggeligt med et samlet billede af jeres familie. Hæng for eksempel jeres familiefoto op i gangen eller i stuen, da det er dejlig stemningsfuldt. Det er også et stensikkert gavehit hos alle bedsteforældrene.

God som tilbagevendende begivenhed hvert år

Børn vokser hurtigt, det kan komme bag på selv de mest erfarne forældre. Derfor er det ekstra hyggeligt at gøre det til en fast årlig begivenhed at få taget et familiefoto og få billederne fremkaldt, så I kan hænge dem op.

Det er sådan en ting, du godt kan ærgre dig over, når du ser fotografierne hjemme hos andre, men ikke selv har fået dem taget. Du behøver ikke at være nervøs for, om det er muligt at få alle familiens medlemmer til at kigge de rigtige steder og smile på de rigtige tidspunkter, for vores fotograf kan tricks, og skal nok få fine billeder i kassen.

Dejlige minder at have

Det sker sjældent i hverdagen, at alle familiens medlemmer er med på samme billede, da der altid er en af dem, som er den, der tager billedet, og derfor står på den forkerte side af kameraet.

Det er netop derfor en god grund at få taget et familiefoto af en familiefotograf tæt ved dig i Midtjylland. Med sådan et foto knyttes der minder til dagen og perioden i jeres liv netop dér, hvor billedet tages. Så har du lyst til at få taget et billede af jeres familie, så bestil tid allerede i dag, inden du kommer fra det og glemmer at få det gjort.

Pris:

1795.-
Der tages billeder på en udvalgt lokation hvor jeres ønsker bliver til virkelighed.

  • 1 Times fotografering:
  • Fremkaldte billeder med i prisen:
    1 stk. 30×40 cm.
  • Print i andre formater og stk. svarende til 1 stk. 30×40 cm er også en mulighed.
– Der skal påregnes kørsel til alle foto opgaver ude af huset –