Medarbejderportrætter

Der kan være flere måder at bruge medarbejderportrætter på. Har du brug for at få taget nogle sublime portrætfotos af dine medarbejder, så bør du ubetinget få dem taget af en professionel fotograf.

Medarbejderportrætter er i høj grad med til at tegne virksomheden udadtil. Den erfarne portrætfotograf ved nøjagtigt, hvordan den type billeder skal laves på den bedste måde. Overlad det trygt til mig at forsyne dit firma med de bedste medarbejderportrætter.

Medarbejderportræt – Vento Energy Support – Ringkøbing

Her er jeg ude ven Vento Energy og tage billeder af deres ansatte.

Forskellige typer af medarbejderportrætter

Der kan laves forskellige typer af portrætfotos, når det kommer til medarbejdere. Der kan for eksempel laves små nærbilleder af ansigterne alene. De er velegnede til brug på sådan noget som nyhedsbreve, sociale medier, hjemmesider eller i kataloger.

Der kan også laves billeder lidt længere fra, så en del af overkroppen vises. Den slags portrætfotos er velegnede til for eksempel hjemmesider, magasiner, reklamer eller lignende.

Endelig kan der laves portrætfotos af hele kroppen. Enten i en opstilling eller i en aktiv situation.

Samtlige portrætbilleder kan tages enten i vores studio, ude i det fri eller i eller ved dit firma. Vi aftaler i fællesskab, hvordan netop dine billeder skal laves.

Kan medarbejderportrætter være digitale?

Portrætbilleder kan både være af papir og digitale. Jeg giver dig et individuelt tilbud på den pakke, som du gerne vil have. I mange typer virksomheder giver det rigtig god mening at have begge slags billeder.

De digitale portrætbilleder er slet ikke til at undvære. De skal bruges på hjemmesider, på sociale medier og lignende. De analoge portrætbilleder kan bruges til ophæng eller scannes ind til magasiner, kataloger, breve og øvrige former for papir materiale. De kan også bruges til for eksempel plakater, flyers, visitkort og så videre.

Har du udelukkende brug for digitale billeder? Har du udelukkende brug for analoge billeder? Eller har du brug for en pakke med begge dele?

Jeg dækker hele Midtjylland. Så ligger din virksomhed i eller omkring Ølgod, Ringkøbing, Skjern, Nørre Nebel, Søndervig, Hvide Sande, Videbæk, Sønder Felding eller en af de øvrige byer i området, så servicerer jeg jer gerne.
Ligger virksomheden længere væk og du stadig finder Fotograf Midtjylland den rettet til at klare den foto opgave du skal have løst. Så kontakt mig her – Kontakt

Her er et udvalg af billeder