Konfirmationsfotograf

Som den professionelle konfirmationsfotograf kan jeg lave de flotteste billeder fra den store dag. Den begivenhedsrige dag betyder meget både for konfirmanden og familien. Derfor bør der blive lavet de allerbedste billeder. Husk at booke mig som fotograf i god tid så jeg ikke bliver booket til andre fotograf opgaver den samme dag.

Konfirmationsbilleder er nogle, som kan tages frem og beundres hele livet igennem. Derfor er det godt givet ud at lade en professionel konfirmationsfotograf tage dem og efterbehandle dem. Det er virkelig godt givet ud.

Hyr en lokal fotograf fra Midtjylland

Bor I et sted i Midtjylland, så kan I med fordel hyre en lokal fotograf til at tage de sublime konfirmations-fotos. Vi tager gerne ud både til Videbæk, Ølgod, Tarm, Sønder Felding eller et hvilket som helst andet sted i lokalområdet. Hvor skal jeres konfirmations-fotografering finde sted?

Vi er kendt i området og rykker gerne ud til den særlige opgave, det er at lave billeder fra en konfirmation. Kontakt konfirmations-fotografen i Midtjylland, og få et individuelt tilbud på opgaven.

Ønsker du at få taget flotte billeder til en konfirmation? Jeg kan både tage billeder af konfirmanden, familien, bord- og festbilleder.

Kontakt mig her
Konfirmand i det fri

Hvilke billeder kan den lokale konfirmationsfotograf tage?

Der kan sagtens blive lavet en helt personlig aftale om, hvilke og hvor mange billeder der skal tages.

Billederne kan både være digitale og af papir. De kan have forskellige størrelser, og de kan enten være i farver eller i sort/hvid. Billederne kan også blive sat ind i et album eller katalog, hvis I gerne vil have det. Der er mange muligheder.

Konfirmations-fotografering kan foregå ved kirken, derhjemme, på en anden lokation eller ved festen. Aftal med fotografen, hvad I ønsker i forhold til fotograferingen. På den måde kan I få stor indflydelse på, hvordan konfirmationsbillederne bliver.

Få et skræddersyet tilbud på det, som I ønsker. Når fotografen er bestilt, kan I være sikre på, at I får nogle forrygende billeder af konfirmandens store dag.

Pakkeløsninger

Disse pakkeløsninger er standartløsninger som dækker de fleste behov. Ønsker i en anden løsning til konfirmationen så kontakt mig og hør nærmere. Jeg laver nemlig ikke kun standart konfirmationsfotografering, fordi som konfirmationsfotograf er der ikke 2 konfirmationer der er ens.

Se her under hvad de forskellige konfirmationspakkeløsninger indeholder.

 • Alle billeder gennemgås personligt og de bedste udvælges.
 • De bedste billeder redigeres/optimeres personligt.
 • Alle udvalgte-redigeret billeder får du til digital download.
 • Alle billeder til download modtages i fuld JPEG opløsning.

Pakke 1

1795.-
Der tages billeder på en udvalgt lokation af konfirmanden.
Der tages billeder af konfirmanden + den nære familie hvis dette ønskes.

 • Fremkaldte billeder med i prisen:
  1 stk. 30×42 cm

Pakke 2

2495.-
Pakke 1 +
Der tages billeder ved kirken når konfirmanden kommer ud af kirken.
Der tages billeder af konfirmanden sammen med venner og veninder.

 • Fremkaldte billeder med i prisen:
  1 stk. 30×42 cm
  2 stk. 13×18 cm

Pakke 3

4995.-
Pakke 1 + Pakke 2 +
Der tages billeder af gæsterne før spisning.
Der tages billeder at de flotte pyntede borde og omgivelser + evt. andet.

 • Fremkaldte billeder med i prisen:
  2 stk. 30×42 cm
  4 stk. 13×18 cm
– Der skal påregnes kørsel til alle foto opgaver ude af huset –

Se konfirmationsbilleder jeg har taget for andre