Konfirmationsfotograf

Den professionelle konfirmationsfotograf kan lave de flotteste billeder fra den store dag. Den begivenhedsrige dag betyder meget både for konfirmanden og hans eller hendes familie. Derfor bør der blive lavet de allerbedste billeder. Husk at hyre fotografen i god tid.

Konfirmationsbilleder er nogle, som kan tages frem og beundres hele livet igennem. Derfor er det godt givet ud at lade en professionel konfirmationsfotograf tage dem og efterbehandle dem. Det er virkelig godt givet ud.

Hyr en lokal fotograf fra Midtjylland

Bor I et sted i Midtjylland, så kan I med fordel hyre en lokal fotograf til at tage de sublime konfirmations-fotos. Vi tager gerne ud både til Videbæk, Ølgod, Tarm, Sønder Felding eller et hvilket som helst andet sted i lokalområdet. Hvor skal jeres konfirmations-fotografering finde sted?

Vi er kendt i området og rykker gerne ud til den særlige opgave, det er at lave billeder fra en konfirmation. Kontakt konfirmations-fotografen i Midtjylland, og få et individuelt tilbud på opgaven.

Ønsker du at få taget flotte billeder til en konfirmation? Jeg kan både tage billeder af konfirmanden, familien, bord- og festbilleder.

Kontakt mig her

Hvilke billeder kan den lokale konfirmationsfotograf tage?

Der kan sagtens blive lavet en helt personlig aftale om, hvilke og hvor mange billeder der skal tages.

Billederne kan både være digitale og af papir. De kan have forskellige størrelser, og de kan enten være i farver eller i sort/hvid. Billederne kan også blive sat ind i et album eller katalog, hvis I gerne vil have det. Der er mange muligheder.

Konfirmations-fotografering kan foregå ved kirken, derhjemme, på en anden lokation eller ved festen. Aftal med fotografen, hvad I ønsker i forhold til fotograferingen. På den måde kan I få stor indflydelse på, hvordan konfirmationsbillederne bliver.

Få et skræddersyet tilbud på det, som I ønsker. Når fotografen er bestilt, kan I være sikre på, at I får nogle forrygende billeder af konfirmandens store dag.

Pakke 1

1295.-
Der tages billeder på en udvalgt lokation af konfirmanten.
Der tages billeder af konfirmanten + den nære familie hvis dette ønskes.

Pakke 2

1795.-
Pakke 1 +
Der tages billeder ved kirken når konfirmanden kommer ud af kirken.
Der tages billeder af konfirmanden sammen med venner og veninder.

Pakke 3

4995.-
Pakke 1 + Pakke 2 +
Der tages billeder af gæsterne før spisning.
Der tages billeder at de flotte pyntede borde og omgivelser + evt. andet

Se konfirmationsbilleder jeg har taget for andre