Fotograf i Hvide Sande

Familie fotograf Hvide Sande til spændende og kreative familiefoto i 6960 området og længere væk.

  • Jeg laver billeder af gravide, børn, familier, babyer, grupper etc.
  • Jeg laver skræddersyet portrætfoto i optimeret størrelse til de sociale medier og hjemmesider så hastigheden på det sociale medie er i top.
  • Familien er det vigtigste for de fleste af os og minderne fra barndommen og højtider er guld værd for os alle.
  • Jeg kan være din professionel fotograf til gruppefoto og personlige billeder af dig og din familie i eller omkring 6960 Hvide Sande.

Så står du og leder efter en fotograf i 6960 Hvide Sande eller omegn, så kontakt mig. Jeg bor i Skjern og har mange års erfaring og har været ude på mange lokationer og tage billeder. Derfor har jeg nogle gode forslag til hvor i kan få taget jeres bryllupsbilleder eller konfirmationsbilleder i 6960 Hvide Sande området.

Det kan også være at du har nogle forslag til hvor bryllupsfotograferingen eller konfirmationsfotograferingen kan foregå. Huske at det er dig det bestemmer hvor billederne skal tages, jeg kommer blot med forslag til hvor fotograferingen kunne foregå i 6960 Hvide Sande området.

Det kan også være at du står og mangler det perfekte portrætfoto af dig selv eller en i din familie. Måske skal hele familien have et familiefoto – gruppefoto.

Så der er mange fotos jeg kan hjælpe dig med.